Gammel melk

DETTE HAR VI…

001 (2)

Det er en liten stund siden det var julenisser på melkepakkene, men ikke tømmelka i vasken likevel. Mye godt kan lages av denne. For eksempel er den jo ypperlig i brøddeigen. Eller du kan koke  risgrøt, eller lage vafler eller pannekaker. Mulighetene er så absolutt flere.

Selv valgte jeg denne gangen å lage pannekaker. Og de smakte aldeles nydelig. Blir det mye røre, så bare stek opp det du trenger, så har du resten i en boks med lokk og setter den i kjøleskapet. Da kan du steke opp så mange pannekaker du trenger etterhvert. Det er raskt og enkelt, og kan være både lunsj, middag eller kvelds. Et ekstra lite tips: Pannekaker med jordbær-eller bringebærkrem smaker utmerket til kaffen. Selvsagt kan de også serveres med is.  Dermed har denne pakken med gammel melk blitt til både lunsj, middag, kvelds og kaker til kaffegjestene. Fantastisk, ikke sant 🙂

DETTE LAGDE VI…

006

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.